Servicii

S.C. Ferocet S.R.L. produce o gama variata de piese realizate cu tehnologii de prelucrari mecanice prin aschiere pe centre de prelucrare verticale cu comanda numerica, strunguri cu comanda numerica si pe masini unelte de mortezat, frezat sau de strunjit conventionale.
Principalele operatii realizate prin procedee de prelucrare mecanica prin aschiere: frezare, strunjire, gaurire, mortezare, alezare, filetare.
Materiale prelucrate: Otel, Inox, Aluminiu, Fonta, Cupru, Alama, materiale plastice

Frezare

Realizam piese de diferite forme si dimensiuni prin prelucrari mecanice de precizie cu procedee tehnologice de frezare, gaurire, alezare pe:

  • masini unelte cu comanda numerica de ultima generatie pentru prelucrari mecanice prin aschiere tip centre de prelucrare verticale cu 3 axe si 4 axe de lucru;
  • pe masini unelte de frezat conventionale

Strunjire

Executam cu tehnologii de prelucrari mecanice prin aschiere piese de revolutie de diferite dimensiuni conform specificatiilor masinilor unelte din dotare:

  • strunguri cu comanda numerica cu 2 axe
  • strunguri cu comanda numerica cu 2 axe + axa C
  • strunguri conventionale paralele

Asamblari Sudate

Confectionam piese sudate pentru mecanica de precizie dar si structuri suport pentru diferite masini din domeniul masinilor automate de ambalat, etc.
Avem in dotare aparate de sudura de ultima generatie cu tehnologie MIG, MAG, TIG, WIG pentru realizarea de suduri pe diferite tipuri de oteluri si aluminiu.