Despre noi

Ferocet S.R.L. este o firma fondata in anul 2009 avand la momentul respectiv capital privat roman si ca obiect de activitate fabricarea de contructii metalice si parti componente ale structurilor metalice.
In anul 2015 se deschide punctul de lucru din Craiova, cu obiect de activitate operatiuni de mecanica generala. Dezvoltarea firmei creste substantial si in anul 2016 realizeaza un pas important prin schimbarea capitalului social privat in romano-italian si se creaza o colaborare si mai stransa cu Italia, tara din care provin in mare majoritate clientii nostri.

Din 2015 activam in domeniul prelucrarilor prin aschiere (strunjire, frezare, alezare, mortezare, realizarea de subansamble sudate), realizam in regim de piese unicat, serie mica si avand in dotare centre de prelucrare de ultima generatie, la cererea clientilor am onorat cu succes si comenzile cu numar mare de piese.

Clientii nostri sunt nume importante, care activeaza in industria masinilor automatice de impachetat, industria alimentara a masinilor automatice, automatizari industriale, prototipuri.

Suntem specializati in prelucrarea materialelor:Aluminiu, Otel, Inox, Bronz, Alama, Materiale plastice, materiale compozite din rasini fenolice cu insertie de bumbac.
Majoritatea materialelor folosite sunt materiale cu provenienta Italia, astfel oferim siguranta ca materialele sunt conform cerintelor clientilor nostri, fiind intotdeauna atenti la client si cu orientare catre client.

Realizam piese sudate avand in dotare aparate de sudura de ultima generatie cu tehnologie MIG, TIG, pentru diferite tipuri de oteluri si aluminiu.

Obiectivul nostru este realizarea pieselor cu inalta calitate, un timp de realizare cat mai redus si la costuri cat mai mici, astfel reusind sa fim competitivi.